Aanvraag indienen

Dien je aanvraag in

Wil je gebruikmaken van de tegemoetkomingsregeling? Op deze pagina lees je hoe je een aanvraag kunt indienen. Let op: dien je aanvraag uiterlijk 30 september 2022 in. Wil je de volledige tegemoetkomingsregeling erop naslaan? Dan kun je hem hieronder downloaden.

i

Stap 1: Download het aanvraagformulier

Download het onderstaande aanvraagformulier en vul de gevraagde informatie in. Vergeet niet om het aanvraagformulier te ondertekenen en vervolgens op te slaan. Je kunt er ook voor kiezen om het formulier door een door jou gemachtigde persoon te laten invullen.

Aan het einde van het aanvraagformulier wordt er gevraagd of er aanvullende informatie beschikbaar is die de commissie kan helpen om een beter beeld te krijgen van het grensoverschrijdende gedrag en met name de impact van dit grensoverschrijdende gedrag. Je bent niet verplicht om informatie mee te sturen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Een kopie van melding(en) van grensoverschrijdend gedrag zoals een brief van het Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) waaruit blijkt dat je met hen contact hebt gehad over het grensoverschrijdend gedrag dat je is overkomen. Deze brief kun je opvragen via centrumveiligesport@nocnsf.nl;
  • Een brief van een vertrouwenspersoon die je hebt ingeschakeld;
  • Een verklaring van een mede oud-sporter of familielid;
  • Een medische verklaring of rekening, bijvoorbeeld een document waaruit blijkt dat je voor de gevolgen van het grensoverschrijdend gedrag onder behandeling bent (geweest).

Stap 2: Aanvraag indienen

Stuur je ingevulde en ondertekende aanvraag in via het Veilig Mailen platform Zivver. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Voeg daarbij behorende bijlage(n) toe. Alle berichten die via Zivver worden verstuurd zijn versleuteld. Dat betekent dat alleen jij en de ambtelijk secretaris van het CBKZ de berichten kunnen lezen. Je aanvraag, bijlage(n) en andere correspondentie is veilig.

Let op: dien je aanvraag uiterlijk 30 september 2022 in. Binnen vijf werkdagen na indiening ontvang je een schriftelijke bevestiging.

Eventueel kan je de aanvraag ook per post indienen. Stuur het ingevulde en ondertekende aanvraagformulier met bijlage(n) dan naar: CBKZ, Antwoordnummer 570, 4200 WB Gorinchem, o.v.v. commissie Tegemoetkomingsregeling KNGU.